• Trainers / Coaches

   

   Ben Buurman - Mannen/Vrouwen U18 (JTB gediplomeerd)
   

  Ik ben Ben Buurman, vanwege toernooien in Duitsland door sommige leden ook wel Herr Nachbar genoemd. Ik ben van ’61, dus reken maar uit…., en samen met voorzitter Hans en secretaris Ton, behorend tot het trio Millwingers dat vanaf de oprichting lid is. Begonnen ben ik bij de junioren en heb vervolgens in talloze herenteams gespeeld, van heren 4 tot heren 1. Momenteel geef ik training aan het XU16 team.

  Contactgegevens:
  E-mail: buurman8-c@telfort.nl

   
   Marijn Mol - Mannen/Vrouwen U12 
   

  Ik ben Marijn Mol, momenteel 24 jaar oud en speel vanaf mijn elfde levensjaar basketbal. Begonnen in Nieuwe Pekela bij Pekelsharks, nu enthousiast trainer bij BV Millwings. Dit seizoen mag ik de trainer zijn van het meidenteam. Afgezien basketbaltrainer sta ik ook voor de klas, dit weet ik dan ook goed te combineren met elkaar. Dit betekent dat ik een stukje ervaring heb in het lesgeven maar ook in de omgang met kinderen. Als trainer is mijn streven om enthousiast trainingen te geven maar ook te luisteren naar mijn team. Samen werken wij niet alleen aan basketbal maar ook aan een nieuwe vriendschap en het versterken hiervan. Ik ben niet alleen, gelukkig mag ik samen met Ben Buurman leiding geven aan de meiden. Hard werken, samen spelen en er voor elkaar zijn is mijn uitgangspunt. 

  Contactgegevens:
  Tel. 06-10749639
  E-mail: marijnmol@hotmail.com 

    
    
   Simon Roosien - U18 (BT2 gediplomeerd)
   

  Ik ben Simon. Ik speel al vanaf mijn negende basketbal en altijd al bij Millwings. Sinds mijn vijftiende geef ik daarnaast ook training. Momenteel geef ik training aan en coach ik de Heren 1. Ook ben ik in de loop van de jaren allerlei andere functies binnen de vereniging gaan doen, zoals wedstrijdsecretaris en TC-lid. Tegenwoordig ben ik de secretaris van de vereniging.

  Contactgegevens:
  E-mail: s.roosien@ziggo.nl