• Trainers / Coaches

   

   Ben Buurman - Mannen/Vrouwen U18 (JTB gediplomeerd)
   

  Ik ben Ben Buurman, vanwege toernooien in Duitsland door sommige leden ook wel Herr Nachbar genoemd. Ik ben van ’61, dus reken maar uit…., en samen met voorzitter Hans en secretaris Ton, behorend tot het trio Millwingers dat vanaf de oprichting lid is. Begonnen ben ik bij de junioren en heb vervolgens in talloze herenteams gespeeld, van heren 4 tot heren 1. Momenteel geef ik training aan het XU16 team.

  Contactgegevens:
  E-mail: buurman8-c@telfort.nl

   
   Marijn Mol - Mannen/Vrouwen U12 
   

  Ik ben Marijn Mol, momenteel 24 jaar oud en speel vanaf mijn elfde levensjaar basketbal. Begonnen in Nieuwe Pekela bij Pekelsharks, nu enthousiast trainer bij BV Millwings. Dit seizoen mag ik de trainer zijn van het meidenteam. Afgezien basketbaltrainer sta ik ook voor de klas, dit weet ik dan ook goed te combineren met elkaar. Dit betekent dat ik een stukje ervaring heb in het lesgeven maar ook in de omgang met kinderen. Als trainer is mijn streven om enthousiast trainingen te geven maar ook te luisteren naar mijn team. Samen werken wij niet alleen aan basketbal maar ook aan een nieuwe vriendschap en het versterken hiervan. Ik ben niet alleen, gelukkig mag ik samen met Ben Buurman leiding geven aan de meiden. Hard werken, samen spelen en er voor elkaar zijn is mijn uitgangspunt. 

  Contactgegevens:
  Tel. 06-10749639
  E-mail: marijnmol@hotmail.com 

    
   Louis de Hei - U14 (BT2 gediplomeerd)
   

  Hoi, ik ben louis de Hei, met ingang van dit seizoen trainer/coach van de U-14 jongens en meisjes samen met assistent trainer/coach Tim Lulofs. 

  Ik heb zelf altijd  bij Olympia gespeeld en ook training gegeven, een club die nu nog steeds bestaat!  Toen ik in 1990 naar Winschoten ben verhuisd, heb ik  nog enige tijd recreatief bij Millwings gebald! Daarna heb ik een lange pauze gehad, totdat Marc graag wilde gaan basketballen. Millwings had toen nog geen team waar Marc terecht kon en zo zijn wij bij Pekelsharks terechtgekomen, waar ook Martijn ging ballen. Vanaf  2007 heb ik bij Pekelsharks met veel plezier training gegeven aan het team waar Martijn in zat, in 2012/2013 het U-20 team.  Omdat er bij Pekelsharks teamwijzigingen plaatsvonden heb ik besloten om afscheid te nemen!  In mei /juni 2013 werd ik benaderd door Millwings om trainer te worden.  Samen met Geerd Tuin geef ik vanaf deze tijd training aan een leuke groep enthousiaste jongens. We hopen een leuk seizoen te gaan spelen!!

  Naast het basketballen heb ik in het dagelijks leven een drukke baan bij de gemeente Hoogezand, daarom vind ik het fijn om in mijn vrije tijd met basketbal bezig te kunnen zijn.

  Contactgegevens:
  E-mail: louis.de.hei@hotmail.com

     
   Simon Roosien - U18 (BT2 gediplomeerd)
   

  Ik ben Simon. Ik speel al vanaf mijn negende basketbal en altijd al bij Millwings. Sinds mijn vijftiende geef ik daarnaast ook training. Momenteel geef ik training aan en coach ik de Heren 1. Ook ben ik in de loop van de jaren allerlei andere functies binnen de vereniging gaan doen, zoals wedstrijdsecretaris en TC-lid. Tegenwoordig ben ik de secretaris van de vereniging.

  Contactgegevens:
  E-mail: s.roosien@ziggo.nl