• Beste Millwings leden,

   

  Na een bijzonder seizoen waarin COVID-19 centraal stond staan wij te springen om met een nieuw seizoen te beginnen. Graag nodigen wij jullie uit om op 5 september van 13.00 uur tot en met 15.00 uur gezamenlijk het seizoen te starten. Op deze dag verwachten wij aanwezigheid van alle leden van de club. Het is goed om op deze manier met zijn allen het seizoen gezellig te starten en elkaar weer te zien na de zomervakantie.

  Helaas zal komend seizoen COVID-19 nog wel invloed hebben, zo ook voor deze startdag. Daarom de volgende praktische punten:

  • Hoe graag wij als bestuur & TC de ouders en leden gezamenlijk ontvangen is dit helaas niet mogelijk vanwege het aantal personen. Er is besloten om de ouders van de U12 wél uit te nodigen, dit in verband met de leeftijd van deze spelersgroep. Van de overige teams zien wij alleen de spelers.
  •  Het is belangrijk dat ouders ook meedenken en vragen kunnen stellen. Wij willen daarom aan de ouders vragen om eventuele vragen per mail door te sturen. Daarnaast is telefonisch contact altijd mogelijk, zo hopen wij toch voldoende te kunnen luisteren.
  •  We gaan teamfoto's en een clubfoto maken in tenue. Neem daarom je basketbalschoenen mee!
  •  Op de dag zelf worden de COVID19 maatregelen, zoals opgesteld door het RIVM, nageleefd.

   We zien jullie allemaal graag op deze dag! Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op via de volgende middelen:

   Email: info@millwings.nl

  Whatsapp: 06-10749639 (nummer van Marijn) of app je trainer/coach.

   Een sportieve groet,

   Het bestuur van BV Millwings.