• Dag allen,

  Hoe vroeg het ook klinkt nadert, het einde van het basketbalseizoen. De wedstrijden zijn bijna gespeeld maar het basketballen gaat natuurlijk gewoon door! Zo ook volgend seizoen. Middels dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen van praktische zaken en wat er nu achter de schermen gaat gebeuren. 
   
  *Praktisch:* 
  Wil je na dit seizoen helaas niet verder met basketballen bij Millwings? Zorg er dan voor dat je vóór 1 mei 2023 dit laat weten! Dit kan door een mail te sturen naar info@millwings.nl.
   
  Heb je je halverwege het seizoen aangemeld dan betaal je de contributie naar rato. Iedereen die nog geen factuur heeft gekregen krijgt dit z.s.m. 
   
  De laatste training van het seizoen is op *Donderdag 15 juni 2023.*
   
  *Achter de schermen…*
  De TC/het bestuur gaat een nieuwe teamindeling maken. Denk hierbij aan welke trainer voor welke groep en welke kinderen in welke competitie. Je begrijpt dat dit een puzzel is- de club laat een mooie stijging in het aantal (jeugd)leden zien. Wij hopen midden mei de teamindeling bekend te maken. Kinderen worden op leeftijd ingedeeld. 
   
  In deze indeling hopen wij ook de trainers bekend te maken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers of mensen die mee willen denken over het organiseren van activiteiten, beleid van de club of helpen bij de uitvoering ervan. Bij deze een oproep- kun en wil je ondersteunen? Graag!
   
  Voor nu een sportieve groet,
  Bestuur Millwings