• Beste leden,

   

  Wij hebben inmiddels goedkeuring van de gemeente om buiten een sportaccommodatie trainingen in de buitenlucht te verzorgen. Daardoor zijn wij in staat om vanaf zaterdag 10 april 2021 trainingen aan te bieden in het Maintebos. Hierbij moet worden aangetekend dat de weersvoorspelling van 10 april op dit moment niet erg rooskleurig is, dus wellicht moet de eerste training een week worden uitgesteld. Hierover volgt, indien van toepassing, zo spoedig mogelijk nader bericht.

   

  Er zal getraind worden in drie groepen: U12, U16 en U22. Bij die laatste groep kunnen ook spelers van Heren 1 zich aansluiten, voor zover zij jonger zijn dan 27 jaren. Voor leden boven die leeftijd kunnen wij helaas geen trainingen aanbieden. De trainingen zullen plaatsvinden op de volgende tijden:

   

  U12 – 13:00-14:15 uur

  U16 – 14:25-15:40 uur

  U22 – 15:50-17:05 uur

   

  Het is van belang dat de coronamaatregelen in acht worden genomen. Dat betekent dat je bij klachten thuis moet blijven. Ook is het niet toegestaan om als toeschouwer aanwezig te zijn bij een training. Blijf dus niet kijken bij andere teams en kom niet ruim van te voren naar het veld, maar doe dat in de tien minuten die tussen de trainingen zijn ingepland. Ook ouders mogen tijdens de training niet aanwezig zijn. Tijdens het trainen zelf hoeft geen anderhalve meter afstand bewaard te worden. Zie voor een overzicht van de maatregelen deze website van de Rijksoverheid of download het bestand Sporten tijdens de lockdown via deze pagina.

   

  Mocht een bepaalde training niet door kunnen gaan, bijvoorbeeld vanwege het weer of een grote hoeveelheid afzeggingen, dan wordt daar per training van te voren melding van gemaakt. Zeg daarom graag op tijd af als je verhinderd bent om op training te verschijnen.

   

  Als je vragen hebt, stuur dan een mail naar info@millwings.nl of neem contact op met de trainer.