• Bestuur

  Vragen en/of opmerkingen gericht aan het bestuur kunnen gemaild worden naar de secretaris (info@millwings.nl). Specifieke vragen en/of opmerkingen voor de voorzitter van het bestuur kunnen gemaild worden naar de voorzitter (voorzitter@millwings.nl). Voor een mail gericht aan een specifiek bestuurslid, kunt u gebruik maken van het e-mailadres dat bij dit bestuurslid vermeld staat.

   

   Vacant - Voorzitter
   

  De functie is op dit moment vacant en de taken worden opgepakt door de overige bestuursleden.

  Contactgegevens:
  E-mail: voorzitter@millwings.nl

   
   Simon Roosien - Secretaris

  Mijn naam is Simon Roosien. Op 9 november 2016 ben ik begonnen als secretaris bij BV Millwings. Ik ben 24 jaar als speler betrokken bij de club en heb in die tijd 16 jaar (gediplomeerd) training gegeven en gecoached. Tevens ben ik een groot aantal jaar F en later E scheidsrechter geweest.

  Contactgegevens:
  Tel. 06-50588554
  E-mail: info@millwings.nl

   
   Alwin Kuiper - Penningmeester

  Mijn naam is Alwin Kuiper. Sinds 9 november 2016 ben ik de penningmeester van deze mooie gezellige basketbalclub.
  Hiervoor ben ik 1 jaar lid geweest van de TC van de club. Daar verzorgde ik de verdeling van de functies bij thuiswedstrijden en het vervoer bij uitwedstrijden. Dit heb ik met veel plezier gedaan.
  Ik ben mij gaan inzetten als teamouder voor Millwings sinds dat mijn zoon Emiel in 2008 begon met basketballen, mijn dochter en vrouw deden ook aan (recreatief) basketbal.

  In het dagelijks leven ben ik planner/werkvoorbereider en applicatiebeheerder bij Afeer in Winschoten.
  Bij thuiswedstrijden ben ik altijd wel op de tribune te vinden. Dus mochten er vragen zijn schroom dan niet om deze aan mij te stellen. Vragen en opmerkingen mogen natuurlijk ook via de mail bij mij terechtkomen.

  Contactgegevens:
  Tel. 06-22722456
  E-mail: penningmeester@millwings.nl

  Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)