• Bestuur

  Vragen en/of opmerkingen gericht aan het bestuur kunnen gemaild worden naar de secretaris (info@millwings.nl). Specifieke vragen en/of opmerkingen voor de voorzitter van het bestuur kunnen gemaild worden naar de voorzitter (voorzitter@millwings.nl). Voor een mail gericht aan een specifiek bestuurslid, kunt u gebruik maken van het e-mailadres dat bij dit bestuurslid vermeld staat.

   

   Simon Roosien - Voorzitter
   

  Mijn naam is Simon Roosien. Sinds 24 februari 2021 ben ik voorzitter van de club. Ik ben 24 jaar als speler betrokken bij de club en heb in die tijd 16 jaar (gediplomeerd) training gegeven en gecoached. Tevens ben ik een groot aantal jaar F en later E scheidsrechter geweest.

  Contactgegevens:
  Tel. 06-50588554
  E-mail: voorzitter@millwings.nl

   
   Marco Hansen - Secretaris
   

  Goedendag. Ik ben Marco Hansen, binnen de vereniging ook bekend als Herman. Sedert 2010 beoefen ik de basketbalsport bij BV Millwings. Ik heb in deze periode van alles meegemaakt, van kampioenschappen tot seizoenen zonder een enkele overwinning. Na enige tijd bij de technische commissie te hebben meegedraaid, ben ik op 24 februari 2021 toegetreden tot het bestuur, waarbinnen ik de positie van secretaris overneem van mijn gewaardeerde collega Simon.

  E-mail: info@millwings.nl

   
   Nick Regeer - Penningmeester
   

   

  Contactgegevens:
  E-mail: penningmeester@millwings.nl

     Marijn Mol - Algemeen bestuurslid
   

   

  Contactgegevens:
  E-mail: tc@millwings.nl